Ce sunt asigurarile de viata ?

Sunt produse financiare oferite de companii specializate care ofera protectie (in caz de deces sau accident) si economisire cu acumulare de capital.

Ce riscuri sunt acoperite ?

Riscul principal acoperit de o asigurare de viata este decesul.

Alte riscuri ce pot fi incluse in asigurarile de viata cu acumulare de capital:

 1. riscul de pierdere a capacitatii de munca in caz de accident (in acest caz asiguratul este scutit de plata primelor de asigurare pana cand contractul ajunge la maturitate)
 2. riscul de invaliditate permanenta in caz de accident (asiguratul primeste suma asigurata pentru acest risc)
 3. riscul de supravietuire  (daca la expirarea contractului de asigurare asiguratul este in viata, acesta va primi banii aferenti sumei asigurate)
 4. cheltuieli medicale ca urmare a unui accident
 5. cheltuieli medicale din orice cauza
 6. spitalizare ca urmare a unui accident
 7. spitalizare din orice cauza
 8. incapacitate temporara de munca ca urmare a unui accident
 9. incapacitate temporara de munca din orice cauza
 10. interventii chirurgicale ca urmare a unui accident
 11. interventii chirurgicale din orice cauza
 12. fracturi ca urmare a unui accident
 13. arsuri ca urmare a unui accident
 14. boli grave
 15. etc.

De ce am nevoie de o asigurare de viata ?

Pentru a oferi familiei sau celor apropiati un sprijin in cazul decesului tau sau a pierderii accidentale a capacitatii de munca.

Pentru a economisi in mod constant sume de bani pentru momente dificile sau pentru batranete.

Cand ar trebui sa ma gandesc la o asigurare de viata ?

Decizia de a-ti încheia o asigurare si alegerea unei asigurări de viata sunt mai eficiente pentru tine, dacă sunt făcute din timp.

Cu cât esti mai tânăr si cu cât starea ta de sănătate este mai bună atunci când îti închei o asigurare de viată, cu atât costurile vor fi mai reduse si beneficiile mai mari.

Cum cumpar o asigurare de viata ?

 1. Primul pas în achizitia unei asigurări de viată este sa completezi formularul online.
 2. Al doile pas este să discuţi cu un broker reprezentant de vânzări Rca broker. Acesta îti va explica beneficiile produselor de asigurare va clarifica nelamuririle. Cu ajutorul tău, brokerul va realiza o analiză a necesitătilor tale din punct de vedere financiar.
 3. Pornind de la analiza financiara, brokerul îti va prezenta alternativele de asigurare. Dintre aceste alternative, tu o vei putea alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine.
 4. Pornind de la alternativa aleasă si sub îndrumarea reprezentantului Rca broker, vei opta pentru suma necesară acoperirii nevoilor de protectie, durata, acoperirile suplimentare care pot fi atasate asigurării si frecventa cu care doresti să plătesti primele de asigurare.

Asigurarea de viata Zambet de la Allianz Tiriac

ZambetZAMBET este un produs de asigurari cu plan de economisire pentru copilul tău ce îi va oferi protecție financiară atunci când va avea cel mai mult nevoie – astfel, ai convingerea că viitorul lui e pe mâini bune și ceea ce ai plănuit cu grijă pentru el se va împlini. Este o modalitate completa de a-i oferi copilului tau protectie financiara in momente decisive din viata lui. La varsta stabilita de tine el va primi sprijinul financiar de care are nevoie pentru studii, pentru a-si intemeia propria lui familie sau pentru a-si indeplini visele.

Ce ofera planul de economisire pentru copil ?

 • Certitudinea ca el va primi sprijinul financiar de care are nevoie pentru a-si asigura educatia dorita, pentru a-si intemeia o familie sau pentru a-si transpune visele in realitate.
 • Garantia ca suma de bani stabilita de tine va fi primita de catre copilul tau la finalul perioadei de economisire si, in plus, aditional beneficiilor garantate, el se va bucura si de participarea corespunzatoare la profitul investitional obtinut.
 • Protectie sporita prin posibilitatea de a alege acoperiri suplimentare, crescand astfel gradul de protectie financiara in situatii dificile (accidente, spitalizare, etc ).

Cat costa ?

1200 RON /an pentru asigurarea de baza plus 200 RON/an pentru clauze  suplimentare indiferent de nivelul primei sau procesul de ofertare (simplu,  customizat);

Pentru varianta simpla de ofertare sunt disponibile urmatoarele nivele de  prima: 1200 RON/1600 RON /2000 RON /2600 RON/ an pentru asigurarea  de baza plus min 200 RON clauze suplimentare cf. pachete predefinite.

Frecventa de plata a primelor: trimestrial, anual.

Solicita oferta personalizata

Asigurarea de viata Partener de la Alliance Tiriac

PARTENER este un produs de asigurari de viata de tip traditional, accesibil chiar si tinerilor cu venituri medii si mici, care constientizeaza necesitatea protectiei familiei si, in acelasi timp, importanta economisirii, pentru care accepta sa plateasca, cu regularitate, o suma de bani accesibila.

Ce ofera ?

Pachetul îți oferă garanția că, la finalul perioadei de economisire, vei primi suma de bani stabilită și astfel îți vei asigura un sprijin financiar meritat pentru retragerea din activitatea profesională, parcurgând cu încredere această etapă importantă din viața ta. De asemenea, ai certitudinea că cei dragi tie vor fi în mod garantat protejați financiar, pe întreaga perioadă de desfășurare a contractului, în cazul producerii unui eveniment nefericit.

Cat costa ?

Prima minima/an: 1200 RON/an pentru asigurarea de baza plus 200 RON/an pentru clauze suplimentare indiferent de nivelul primei sau procesul de ofertare (simplu, customizat);

Pentru varianta simpla de ofertare sunt disponibile urmatoarele nivele de prima: 1200 RON/1600 RON /2000 RON /2600 RON/ an pentru asigurarea  de baza plus min 200 RON clauze suplimentare cf. pachete predefinite.

Frecventa de plata a primelor:  trimestrial, anual

Solicita oferta personalizata

Destine protect individual – asigurarea de accidente

SC Credit Europe Asigurari – Reasigurari SA cuprinde in acest tip de asigurarepersoana nominalizata in polita,  pentru accidentele survenite pe durata valabilităţii contractului de asigurare, răspundere civilă faţă de terţi si jaf (furtul efectelor personale). Credit Europe acordă protecţie prin asigurare tuturor persoanelor asigurate conform poliţei de asigurare. Pot fi cuprinse în asigurare persoane a căror vârstă minimă la încheierea asigurării este de 14 ani, cu condiţia ca la expirarea ei să nu depăşească vârsta de 70 ani (dacă nu se prevede altfel) şi care la intrarea în asigurare nu au un grad de invaliditate permanentă mai mare de 50%. În eventualitatea în care persoana asigurată coincide cu contractantul asigurării, acesta trebuie să aibă vârsta împlinită de 18 ani.

Riscuri acoperite

Deces din accident. În caz de deces din accident, Credit Europe plăteşte întreaga sumă asigurată beneficiarilor desemnaţi sau, în lipsa acestora, moştenitorilor legali. Desemnarea beneficiarului se poate face fie la încheierea contractului de asigurare, fie pe parcursul derulării acestuia, prin declaraţia scrisă a
asiguratului sau a contractantului asigurării, cu acordul asiguratului, comunicată la Credit Europe, ori prin testament

Invaliditate permanentă ca urmare a unui accident. În caz de invaliditate permanentă totală (grad de invaliditate 100%) se plăteşte întreaga sumă asigurată. În caz de invaliditate permanentă parţială (grad de invaliditate mai mic de 100%) se plăteşte o parte din suma asigurată, corespunzător gradului de invaliditate stabilit.Stabilirea gradelor de invaliditate se face de către medicii desemnaţi de Credit Europe în baza baremului medical al Credit Europe.

Raspundere civila fata de terti. Se acorde despagubiri pentru:
• prejudiciile de care asiguraţii răspund în baza legii faţă de terţele persoane păgubite ca urmare a vătămărilor corporale, decesului sau avarierii ori distrugerii unor bunuri, consecinţa unor evenimente produse pe perioada asigurată.
• cheltuieli făcute de asigurat, în procesul civil dacă a fost obligat la dezdăunare.
• cheltuielile de judecată făcute de reclamant (terţa persoană) pentru îndeplinirea formalităţilor legale în vederea obligării asiguratului la plata despăgubirii, dacă asiguratul a fost obligat prin hotărâre judecătorească la plata acestora.

Jaf (furtul efectelor personale). Credit Europe acordă despăgubiri, în limita sumei asigurate, asiguratului pentru pagubele provocate efectelor personale ca urmare a jafului săvârşit asupra acestuia.

Cat costa ?

Limita de răspundere este pentru întreaga perioadă asigurată cu 2 evenimente.

Modul I : 135 RON

Acoperire

 • Accidente persoane (deces şi invaliditate permanentă ca urmare a unui accident) :  22.500 RON
 • Răspundere civilă faţă de terţi (sumele pentru care asiguratul este răspunzător pentru prejudiciile create terţelor persoane (vătămări corporale şi pagube materiale) : 2.250 RON
 • Jaful/furtul efectelor personale (efecte personale: geanta, portofelul, ceasul, ochelarii, documetele de identitate şi bunurile cumpărate aflate în posesia asiguratului la momentul evenimentului): 450 RON

Modul II : 270 RON

Acoperire

 • Accidente persoane (deces şi invaliditate permanentă ca urmare a unui accident) : 45.000 RON
 • Răspundere civilă faţă de terţi (sumele pentru care asiguratul este răspunzător pentru prejudiciile create terţelor persoane (vătămări corporale şi pagube materiale) : 4.500 RON
 • Jaful/furtul efectelor personale (efecte personale: geanta, portofelul, ceasul, ochelarii, documetele de identitate şi bunurile cumpărate aflate în posesia asiguratului la momentul evenimentului): 675 RON

Modul III : 405 RON

Acoperire

 • Accidente persoane (deces şi invaliditate permanentă ca urmare a unui accident) : 67.500 RON
 • Răspundere civilă faţă de terţi (sumele pentru care asiguratul este răspunzător pentru prejudiciile create terţelor persoane (vătămări corporale şi pagube materiale) : 6.750 RON
 • Jaful/furtul efectelor personale (efecte personale: geanta, portofelul, ceasul, ochelarii, documetele de identitate şi bunurile cumpărate aflate în posesia asiguratului la momentul evenimentului): 900 RON

Destine protect – asigurarea familiei

Credit Europe Asigurari – Reasigurari SA cuprinde in acest tip de asigurare familia persoanei nominalizata in polita pentru accidentele survenite pe durata valabilităţii contractului de asigurare, răspundere civilă faţă de terţi si jaf (furtul efectelor personale). Pot fi cuprinse în asigurare persoane a căror vârstă minimă la încheierea asigurării este de 2 ani, cu condiţia ca la expirarea ei să nu depăşească vârsta de 70 ani (dacă nu se prevede altfel) şi care la intrarea în asigurare nu au un grad de invaliditate permanentă mai mare de 50%. În eventualitatea în care persoana asigurată coincide cu contractantul asigurării, acesta trebuie să aibă vârsta împlinită de 18 ani.

Riscuri acoperite

Deces si invaliditate ca urmare a unui accident.În caz de invaliditate permanentă totală (grad de invaliditate 100%) se plăteşte întreaga sumă asigurată. În caz de invaliditate permanentă parţială (grad de invaliditate mai mic de 100%) se plăteşte o parte din suma asigurată, corespunzător gradului de invaliditate stabilit. Stabilirea gradelor de invaliditate se face de către medicii desemnaţi de Credit Europe în baza baremului medical al Credit Europe.

Raspundere civila fata de terti. Se acorde despagubiri pentru:
• prejudiciile de care asiguraţii răspund în baza legii faţă de terţele persoane păgubite ca urmare a vătămărilor corporale, decesului sau avarierii ori distrugerii unor bunuri, consecinţa unor evenimente produse pe perioada asigurată.
• cheltuieli făcute de asigurat, în procesul civil dacă a fost obligat la dezdăunare.
• cheltuielile de judecată făcute de reclamant (terţa persoană) pentru îndeplinirea formalităţilor legale în vederea obligării asiguratului la plata despăgubirii, dacă asiguratul a fost obligat prin hotărâre judecătorească la plata acestora.

Jaf (furtul efectelor personale). Credit Europe acordă despăgubiri, în limita sumei asigurate, asiguratului pentru pagubele provocate efectelor personale ca urmare a jafului săvârşit asupra acestuia.

Cat costa ?

Prima de asigurare este pentru întreaga familie până la 4 persoane; 25% creştere pentru fiecare persoană în plus
Limitele menţionate sunt considerate per persoană
Limita pentru accidente este considerată separat pentru deces şi invaliditate
Limita de răspundere este pentru întreaga perioadă asigurată cu 2 evenimente

Modul I : 160 RON

Acoperire

 • Accidente persoane (deces şi invaliditate permanentă ca urmare a unui accident) : 20.000 RON
 • Răspundere civilă faţă de terţi (sumele pentru care asiguratul este răspunzător pentru prejudiciile create terţelor persoane, vătămări corporale şi pagube materiale): 2.000 RON
 • Jaf / furtul efectelor personale (efecte personale: geanta, portofelul, ceasul, ochelarii, documetele de identitate şi bunurile cumpărate aflate în posesia asiguratului la momentul evenimentului) : 400 RON

Modul II : 320 RON

Acoperire

 • Accidente persoane (deces şi invaliditate permanentă ca urmare a unui accident) : 40.000 RON
 • Răspundere civilă faţă de terţi (sumele pentru care asiguratul este răspunzător pentru prejudiciile create terţelor persoane, vătămări corporale şi pagube materiale): 4.000 RON
 • Jaf / furtul efectelor personale (efecte personale: geanta, portofelul, ceasul, ochelarii, documetele de identitate şi bunurile cumpărate aflate în posesia asiguratului la momentul evenimentului) : 600 RON

Modul III : 480 RON

Acoperire

 • Accidente persoane (deces şi invaliditate permanentă ca urmare a unui accident) : 60.000 RON
 • Răspundere civilă faţă de terţi (sumele pentru care asiguratul este răspunzător pentru prejudiciile create terţelor persoane, vătămări corporale şi pagube materiale): 6.000 RON
 • Jaf / furtul efectelor personale (efecte personale: geanta, portofelul, ceasul, ochelarii, documetele de identitate şi bunurile cumpărate aflate în posesia asiguratului la momentul evenimentului) : 800 RON