Termeni si conditii de utilizare Cont

Utilizarea unui Cont pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor:

www.rca-broker.ro

Respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal (nume, adresa email, telefon, etc). tuturor vizitatorilor acestui site le sunt garantate drepturile prevazute de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. website_ul www. rca-broker.ro nu vinde, nu schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti si nu va divulga fara permisiunea dumneavoastra nici o informatie personala pe care o obtine, decat in situatia de conformare la rigorile legii.

Utilizatorul:

Nu va modifica, transmite, copia, distribui, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.
Nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginilor de internet www.rca-broker.ro este acceptarea prezentelor Termeni si conditii.