Despre noi pe scurt :

Stim ce facem  si ne place ceea ce facem

  • – Dorim sa construim relatii pe termen lung
  • – Ne pasa de fiecare client si ii tratam pe toti cu atentie si seriozitate
  • – Suntem o echipa tanara prin entuziasm si matura prin experienta

Cine suntem ?

Denumirea noastra este  SC MIR GO SHOP SRL, CUI: 35441034,  Reg. com: J40/603/2016 si administram site_ul de ofertare asigurari www.rca-broker.ro

Politele sunt emise in numele societatilor de asigurare prin SC Destine Broker de Asigurari SRL autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in conformitate cu Legea 32/ 2000 sa negocieze contracte de asigurare pe piata interna prin Autorizatia de functionare nr. 577/ 17.08.2007 inregistrata in Registrul brokerilor de asigurare la nr. 425/20.08.2007. Destine Broker este la ora actuala unul dintre cei mai puternici brokeri din Romania ocupand o pozitie de top in clasamente inregistrand o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro.

Suntem prezenti si activi in piata asigurarilor din 2008 prin asistenti in brokeraj persoane fizice autorizati ASF iar din anul 2016 am devenit societatea comerciala MIR GO SHOP SRL.

Dorim sa ne extindem pe segmentul online oferind produse de calitate. Suntem la dispozitia Dumneavoastra pentru ofertare personalizata astfel incat sa achizitionati un produs la cel mai bun raport calitate/pret.

Misiunea noastra

Sa oferim solutii de asigurare de calitate.

Sa protejam cel mai bine si sa imbunatatim viata clientilor nostri, a familiilor şi a afacerilor acestora.

Responsabilitati

Parteneriate pe termen lung, asistenta la daune.

Informam clientii permanent în legatura cu modificarile legislative care apar în domeniul asigurarilor.

Valori

Responsabilitate, integritate si inovatie.

Performanta ne motivează să abordam orice activitate cu un profesionalism care generează maxim de profitabilitate pentru toti cei implicati.

Va asteptam sa folositi cu incredere serviciile noastre !

Vino in echipa noastra !

Cautam in Bucuresti, Ilfov, Lehliu, Prahova si Pitesti colaboratori in domeniul asigurarilor, pentru intermedierea de polite RCA, CASCO, asigurari de locuinte, pensii private , etc., utilizand platforma online a companiei.

Colaborare