Confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.rca-broker.ro

www.rca-broker.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care aplica Politica de Confidentialitate.

Vizitarea acestui site de catre Dvs. se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si  implica acceptul Dvs. cu privire la acestia;  www.rca-broker.ro isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ulu precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

Folosim datele cu caracter personal colectate (adrese email, CNP, CUI, etc.) doar in scopul intocmirii cotatiilor de la asiguratori si pentru a comunica cu Dvs. referitor la serviciul selectat.

Tuturor vizitatorilor acestui site le sunt garantate drepturile prevazute de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Website_ul www. rca-broker.ro nu vinde, nu schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti si nu va divulga  fara permisiunea dumneavoastra nici o informatie personala pe care o obtine,  decat in situatia de conformare la rigorile legii.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigul se va solutiona de catre instanta competenta